středa 4. listopadu 2015

ŽÁDOST O PODPORU PROJEKTU PRO DĚTI S CUKROVKOU - osobní

Žádost o podporu projektu

Centrum pro dítě s diabetem, z.s., ve kterém již nějakou dobu figuruji, se zapojilo do projektu Advent plný andělů, jehož cílem je podpora a rozvoj neziskových organizací. Do projektu jsme se přihlásili s naší akcí "Letní tábor pro děti s diabetem 2016" a postoupili do hlasování o projekt podpořený nejvíce osobami. 


Na stránkách Advent plný andělů najdete náš projekt až úplně na konci:

„I dítě s diabetem chce na letní tábor“
Organizujeme tábor pro děti s cukrovkou. Na táboře mají děti zdravotní dohled, setkají se s dětmi se stejnou nemocí a učí se vyrovnat se se svým hendikepem.


Prosíme Vás o podporu, kterou můžete vyjádřit na níže uvedené adrese (doporučuji si pročíst pravidla hlasování - oproti předešlému roku je třeba vybrat pro udělení hlasu dva projekty).


Do hlasování a podpory našeho projektu se můžou zapojit také Vaši známí.

V rámci tohoto projektu se budeme účastnit také setkání a prezentace neziskových organizací, které se bude konat 3. 12. 2015 v GONGu (Plynojem), Ostrava - Dolní Vítkovice. Budeme rádi, když se za námi přijdete podívat a svou podporu nám vyjádříte také v místě konání akce.


Za váš hlas pro naši organizaci moc děkuji.


Naše aktivity můžete sledovat na www.ditesdiabetem.cz a jsme také spoluautory stránek: www.zdravyzivotscukrovkou.cz, kam můžete také nahlédnout.

Osobně nás můžete vidět také 14. 11.  v OC Nová Karolina v Ostravě u příležitosti SVĚTOVÉHO DNE DIABETU, kde můžete o nemoci získat bližší informace, shlédnout kulturní program či se zúčastnit POCHODU PROTI DIABETU, kterým bude tento den zakončen. Letos se vydáme do areálu Dolní Vítkovice.